Flevomentor biedt professioneel mentorschap aan kwetsbare mensen in de maatschappij. Dit doen we omdat we vinden dat iedereen het verdient om ergens te wonen en te werken op een plek waar ze zich fijn voelen en waar ze gezien worden voor wie ze zijn. We denken niet in hokjes en vertrouwen er op dat ieder mens in staat is om beslissingen te maken. Soms met hulp, maar altijd persoonsgericht.

Werkzame personen:

Jessica van Kuyen

Werkgebied: Flevoland, Amsterdam, Veluwe

Jessica van Kuyen heeft 10 jaar ervaring opgedaan in de gedwongen jeugdzorg voordat zij haar overstap maakte naar Flevomentor. Haar expertise ligt op de volgende gebieden:

  • Jongvolwassenen met een LVB
  • Zorgmijders en complexe casuïstiek
  • Mensen met een psychiatrische stoornis

Jessica heeft ruime ervaring opgedaan in de jeugdbescherming en jeugdreclassering en heeft jongvolwassenen begeleid naar een stabiel leven in de maatschappij. In haar gesprekken maakt Jessica gebruik van visuele hulpmiddelen en eenvoudige en duidelijke taal.

jessica@flevomentor.nl

06-57155897

Nancy van der Vegt

Werkgebied: Overijssel, Gelderland, Drenthe

Nancy van der Vegt heeft 5 jaar ervaring opgedaan in de gedwongen jeugdzorg (jeugdbescherming en jeugdreclassering). Daarvoor heeft Nancy 5 jaar gewerkt in de gesloten jeugdzorg. Nancy werkt bij Flevomentor omdat zij ziet dat jongeren met jeugdhulp en LVB bij het bereiken van de volwassenheid regelmatig de weg kwijt raken.

De expertise van Nancy ligt op het gebied van:

  • Jongvolwassenen
  • Mensen met een verstandelijke beperking (LVB)
  • Grensoverschrijdend gedrag (agressie, delinquenten)

Nancy is in staat om duidelijke en heldere taal te spreken en concrete afspraken te maken.  Ze staat naast de cliënt maar houdt de kaders van het mogelijke goed in de gaten.

nancy@flevomentor.nl

06-57913213

Renée de Jong

Werkgebied: Noordoostpolder, Overijssel, Veluwe

Reneé de Jong heeft eerst een aantal jaren in het bedrijfsleven gewerkt voordat zij besloot om mentor te worden. Ze heeft een sociaal-juridische en een bedrijfskundige opleiding gevolgd. Renée heeft de overstap naar mentorschap gemaakt omdat ze graag van betekenis wil zijn voor de medemens. Haar expertise ligt op de volgende gebieden:

  • Samenwerken met PGB zorgaanbieders
  • Dementie (en BOPZ)
  • LVB met bijkomende problematiek

Renée is concreet in de communicatie met de betrokkene en derden, houdt overzicht in complexe zaken en voert regie door mensen aan afspraken te houden.

renee@flevomentor.nl

06-24149718